TheHut.com schaft Toyota iQs aan!

iq-company-car voor thehut.com

TheHut.com is eigenlijk hetzelfde als bol.com maar dan in de UK. Ze nemen er niet een paar maar gelijk 10 tallen! Online retailer, TheHut.com is een van de eerste Britse organisaties die de nieuwe Toyota iQ aannemen als auto van de zaak. Een milieu vriendelijke auto die ook nog eens heel erg trendy is.

Lees meer »

Toyota verkoopt weer meer (ode aan de kleine modellen)

Toyota dankt de stijging aan de kleinere auto's die het merk goed verkoopt

Toyota Motor Corporation heeft zijn verkoopverwachtingen voor het kalenderjaar 2009 (31 maart-1 april) met drie procent verhoogd tot 6,7 miljoen auto’s.

Dit rapporteerde de Japanse krant Tokyo Shimbun afgelopen zaterdag. De grootste autofabrikant ter wereld zal voor dezelfde periode ook zijn productie wereldwijd verhogen met acht procent naar 6,45 miljoen voertuigen. Dat laatste is volgens de krant mogelijk dank zij de invloed van subsidies van overheden en belastingvoordelen voor nieuwe, zuinige auto’s. Toyota heeft eveneens te maken gehad met een daling in de omzetten, maar de thuismarkt is onlangs weer in de lift gekomen, met een stijging van negen procent in augustus ten opzichte van augustus 2008.

Lees meer »

Video: Snelste rondje Nurburgring met iQ

httpv://www.youtube.com/watch?v=yoieOmCjgAA

En deze iQ is ook weer van Marijn op circuit Nurburgring Nordschleife in Duitsland. Nu wel gereden door Sebastian. Snelst gereden rondje met een iq 1.0 dat er gefilmt is.

Video: AutoTelegraaf test Toyota iQ Aspiration

httpv://www.youtube.com/watch?v=7qOZyylC3SU

Objectief en leuke test.

iQ carconfigurator

Toyota iq carconfigurator

Zelf op lekker lui op je stoel een iQ samenstellen met kleur, opties die jij graag wilt hebben? Bij toyota.nl hebben ze nu voor de iQ een configurator waarbij je dit allemaal zelf kan bepalen. Met een paar klikken heb je zo een andere iQ!

Lees meer »

Camper met een garage voor Toyota iQ

Camper met een garage voor Toyota iQ www.toyotaiq.nl

Kun jij je iQ ook niet missen op vakantie? De oplossing is gevonden! VarioMobile biedt een achter garage voor de iQ. De 3 +1- zitter kan doormiddel van een lier in de camper worden getrokken.  De garage kan alleen worden ingebouwd in de Star-serie. De prijslijst voor de modellen met deze garage beginnen vanaf 200000 EUR. Even sparen dus!

Ipdate: 1ste Toyota iQ-Forum Meeting

Toyota iQ meeting Nederland 22 november

Al eerder op de site gepost maar nog steeds kunnen jullie je opgeven voor de 1ste iQ meeting in Nederland.
Eerst gaan we een stukje rijden door de mooie omgeving van Wijk bij Duurstede. Daarna onder het gemak van een bak koffie even napraten en verder elkaar leren kennen. De route word op dit moment uitgestippeld

Gazoo Racing meer foto's

Gazoo Racing www.toyotaiq.nl tokyo 2009 1

Gazoo Racing stond ook op de Tokyo Motorshow. De details waren al bekend maar hierbij nog een paar extra details foto van de Gazoo Racing uitvoering.

 

 

 

Lees meer »

iQ Aston Martin Cygnet ”nieuwe foto’s”

Aston Martin Toyota iQ

De luxe compacte auto Aston Martin Cygnet is bijna klaar! Het zal net als de rest een luxe en uniek model worden. Dit werd verteld door het hoofd van het Britse bedrijf Autoexpress Ulrich Bez. Volgens hem is Cygnet ontworpen om het doorbreken van de stereotiepe opvatting dat de stedelijke kopers van kleine hatchbacks – ”mensen met een laag inkomen, gedwongen te bezuinigen”  ”We willen bewijzen dat de Cygnet dit tegen spreekt. Lees verder voor de nieuwe foto’s van deze Cygnet…

Lees meer »

Pimpen die iQ!

Toyota iQ tuning

Er zijn er die het zien als een leuke toevoeging maar er zijn er ook die het verschrikkelijk vinden. Voor mij is een mix van beide goed! Hierbij een aantal leuke iQs die goed voorzien zijn… Lees meer »