Ibherdesign.com doet iQ

toyota-iq-ibherdesign

Ibherdesign is aan de slag gegaan met de Toyota iQ. Lees meer »

Nieuwe basisversie Toyota IQ!

Toyota iQ goedkoper

Interesse in een iQ, maar was de financiële drempel wat te hoog? Dan is er nu goed nieuws, want Toyota heeft een nieuwe basisversie geïntroduceerd. Lees meer »

Autozine.nl kiest iQ als redactie auto!

Autozine en de Toyota iQ

Nadat de laatste punt achter het testverslag is gezet, zijn de meeste testauto’s vergeven en vergeten. Maar heel soms komt er een auto langs die zo bijzonder is, dat de test veel langer had mogen duren. De Toyota iQ is zelfs zo vernieuwend dat het de beste auto is die Autozine in z’n tien jarige bestaan heeft getest. Dan is er maar één logische stap na het schrijven van de test: de auto zelf aanschaffen. Daarom doet de Toyota iQ het komende jaar dienst als redactie-auto. Lees meer »

Toyota iQ Handbrake Parking

httpv://www.youtube.com/watch?v=txXkE_UViC0

…en nu in de stijl hoe ze het in Japan doen

Toyota iQ hybrid concept?

Toyota hybrid concept 2010 Toyota iQ www.toyotaiq.nl

Toyota is niet van plan z’n positie als marktleider op hybridegebied op te geven. Dat blijkt wel uit de onthulling van een hybride concept-car op de North American International Auto Show (NAIAS) in Detroit. Lees meer »

Meer foto's van de Aston Martin Cygnet iQ

aston-martin-cygnet-toyota iq leder

Aston Martin heeft een paar plaatjes vrijgegeven van de Toyota iQ Cygnet conceptcar, en het ziet er guitig uit. Hierbij dan ook wat meer detail foto’s over deze blitze kar! Lees meer »

Black edition op TV

iQ_black_www.toyotaiq.nl

A.s. zondag (20 dec. 2009) 17:30 op RTL 7 in het programma Autowereld komt de Toyota iQ black edition even langs! Kijken dus. Lees meer »

1e iQ meeting (foto's)

IQ meeting iQ Forum groep bos

Op zondag 22 november heeft het iqforum de eerste meeting georganiseerd! Er is een leuke rit gereden van ongeveer 80 kilometer. Eerst natuurlijk verzameld op de parkeerplaats bij een restaurant, kennis gemaakt, wat gedronken en daarna begonnen aan de rit! Onderweg een paar leuke plaatsen bezocht en foto’s gemaakt.

Lees meer »

Een Full Wrap voor iQ (special print)

Special print full wrap Toyota iQ

Leuk hoor, Pearl White of Deep Amethyst metallic maar wil je echt wat anders kies dan voor een full wrap print op je iQ. De firma Blomsma heeft al verschillende iQ mogen beplakken met o.a. een mooie tijger en Burberry print. Wees gerust want de orginele lak blijft gewoon zitten!

Lees meer »

Toyota iQ on the playground

Dat de iQ een speelse auto is, bewijst ook dit videootje weer eens!