Ello Mobile kiest ook voor Toyota iQ

toyota_iq_ello_mobile

Dat de IQ  Ello op het lijf geschreven is, staat buiten kijf. In ons recent klantenonderzoek werd, uit een set van 10 wagens, de IQ het vaakst geassocieerd met Ello’s imago . De karakteristieken van de kleine Toyota kunnen deze associatie enkel kracht bij zetten. Maar goed wat is Ello nou precies?: Lees meer »

Britse agenten willen van de Smart af!

Toyota-iQ-surveillance-car-02

Een leverancier in England van verkeers surviance auto’s van lokale autoriteiten en de politie is begonnen met het uittesten van de Toyota IQ, met het oog op de vervanging van haar huidige kleine auto’s. De Toyota iQ surviance auto zal de plaats van de Smart innemen die op het moment gebruikt worden door de lokale Britse overheden. De Toyota iQ surviance auto zal worden gebruikt voor verkeershand- havingsystemen en o.a. gevuld worden met een scala aan mobiele CCTV en GPS-systemen, thermische-imaging camera’s en nummerplaat-lezers.

Lees meer »

Nog even terug naar de IAA 2009

IAA 2009 colour special

Even een avond op de site van GTspirit.com gekeken en vond daar een serie foto’s van de afgelopen IAA. Natuurlijk stond daar de iQ weer tussen! Iets voor de dames?
www.gtspirit.com

Gaspedaal check tool ”handig”

Toyota Service Blog

Zeker weten of je iQ betrokken is bij de recall? Pak je VIN nummer en check it out! Lees meer »

Video: Toyota iQ club Portugal laat zich zien!

httpv://www.youtube.com/watch?v=0MUMLk80RYI

Keurige site en leuk gedaan alleen kan er iemand Portugees?

Video: Van 0 tot 100… 1.3 L

httpv://www.youtube.com/watch?v=3nCmz5t_cxw

Dit is zeker niet slecht…

Toyota heeft service blog online!

Toyota Service Blog

Eerder deze week heeft Toyota officieel bevestigd dat er een goede oplossing is gevonden voor het probleem dat onder zeer bijzondere omstandigheden kan ontstaan met het gaspedaal van enkele Toyota-modellen. Juist voor de vele vragen en broodje aap verhalen heeft Toyota Nederland een officieel forum online gezet waar dagelijks vragen worden beantwoord en alles updates worden geupdate. Lees meer »

Video: Uitleg Verbal iQ ontwerp

Meer uitleg over de gedachten achter het ontwerp van de Verbal iQ! Kijk en luister! Lees meer »