Stickers voor je iQ!

sticker-toyota-iq 1

In Japan kun je nu bij de Toyota dealer verschillende soorten stickers bestellen voor je iQ. Hieronder een aantal voorbeelden. Lees meer »

Het eerste Toyota iQ spel! ”Pimp My iQ”

toyota iq spel game pimping

123bee.com heeft een game online gebracht met daarin de hoofdrol voor de iQ ”Pimp My Toyota iQ” Veel speel plezier! Lees meer »

Autovandaag.nl: ”Toyota iQ Aspiration Multidrive pakt het slimmer aan”

Autovandaag.nl test Toyota iq

www.autovandaag.nl Tekst: Mark van Loo. Met de Toyota iQ heeft een slimme zet gedaan in het segment van de mini’s. Met een lengte van drie meter en een relatief lange wielbasis biedt het kleintje plaats aan drie volwassenen. Bovendien is de iQ uitgerust met diverse noviteiten en niet-alledaagse luxe. Voor automaatrijders koos Toyota voor een Multidrive CVT-transmissie. Een verstandig besluit?

Toyota iQ in ”Royal College of Art” in Londen

Royal College of Art toyota-iq-07

De Toyota iQ heeft een aantal maanden terug in de Royal College of Art in Londen gestaan. De foto’s waren her en der te vinden maar nu eindelijk de complete serie!

Lees meer »

Toyota-rijders positief over afhandeling terugroepacties

Toyota rijders positief over afhandeling

Om inzicht te krijgen in de tevredenheid van onze klanten over de manier waarop Toyota de terugroepacties uitvoert, hebben wij het onafhankelijke onderzoeksbureau TNS NIPO gevraagd hier onderzoek naar te doen. Het onderzoek is uitgevoerd onder bijna 3.000 Toyota-rijders die vóór 26 februari een bezoek hebben gebracht aan de dealer voor een van de terugroepacties. Inmiddels namen 1.331 mensen deel aan de enquête. Lees meer »

Neuhaus Toyota iQ Collection

Iq_neuhaus_toyota iQ

In Duitsland heeft Neuhaus een mooi choco tintje aan de iQ toegevoegd. Lees meer »

Video: FT-EV II concept

httpv://www.youtube.com/watch?v=csbSA_ujTwQ

Video FT-EV II Concept. Hierbij is goed te zien hoeveel ruimte er nog gewonnen kan worden bij de stoelen t.o.z. van de iQ nu.

Koikarpers thuis?

Koi fan Toyota iQ doet mee

Plaatje zegt genoeg… Bij een uurtje surfen op het web kwam ik terecht bij een foto site over kunst en daar hoorde volgens de fotograaf de iQ ook bij (combinatie met de vissen natuurlijk)

 

Lees meer »

Video: Aston Martin iQ autosalon Geneve

httpv://www.youtube.com/watch?v=IWfMMqedLjg

Lees meer »

Belgie meer keuze in kleuren!

Toyota iQ kleurenoverzicht 2010

Bij het maken van de keuze in kleuren blijft het in Nederland altijd beperkt tot een mager aantal. In Belgie worden er gewoon wat meer bijgevoegd. Hieronder de verschillen: Lees meer »