iQ najaarsmeeting!

Op het iqforum zijn ze gelukkig weer bezig om een 3e meeting te organiseren. Wil je hier meer over weten of jezelf opgeven kijk dan even op het iq forum.

Eind augustus of begin september gaat dit mogelijk plaats vinden. Wil je meer weten hierover of jezelf aanmelden en opgeven ga dan snel naar het iqforum.nl

Lees meer »

7 dollar voor iQ folder uit Japan, wie wil?

Toyota iQ folder uit Japan

Een grote hobby van mij is Ebay afspeuren naar van alles en nog wat. Natuurlijk kijk ik ook wel eens bij de iQ koopjes en vandaag kwam ik deze tegen: Jawel een echte folder uit Japan! Zijn er liefhebbers? Meer weten kijk even op deze Ebay link.

Tesla heeft invloed op lancering iQ

EV iQ mogelijk door samenwerking Tesla sneller op de markt

De investering van Toyota in Tesla heeft zeker gevolgen voor de EV uitvoering van de iQ. Volgens het onderstaande bericht gaat Tesla de EV iQ gebruiken en hopelijk verder ontwikkelen. Dit geeft zeker hoop voor de introductie van de EV iQ die al een tijdje op zich laat wachten.

 

Lees meer »

iQ font wint prijzen

Toyota_iQ_Font

Is het niet de Toyota iQ dan is het wel iets wat er mee te maken heeft wat in de prijzen valt. Een tijdje terug won de maker van het Toyota iQ font een paar leuke prijzen.  Lees meer »

Deen Supermarkten geeft iQ weg!

Op vrijdag 4 juni jl. werd in Circus Renz bekend gemaakt wie de Toyota IQ had gewonnen in de Jeugd Sponsor Actie van Deen Supermarkten. Winnares werd mevrouw Blokdijk uit Twisk. Tijdens de uitreiking kreeg zij een cheque overhandigd door Joost Deen met daarop een afbeelding van de gewonnen Toyota IQ. Helaas lees ik dit soort berichten alleen maar en overkomt mij dit noooit! 😛

iQ Full Wrap met kattenprint…

Katten iQ Full Wrap

Dierenpension Ter Aalst raakte geinspireerd door de eerder uitgevoerde full wrap ”I Love Holland” en maakt daar een geheel eigen versie van!
Lees meer »