Aston Martin Cygnet in black & white

Aston_Martin_Cygnet_WB_1

Autoblog.nl: De verbouwde Toyota iQ wordt naar keus voorzien van Snow White of Magic Black lak. Daarnaast is het interieur bij de White bekleed met wit leer op stoelen en dashboard. De stoelen zijn in het midden ook nog van alcantara voorzien zodat vrouwlief niet uit haar stoel glijdt wanneer ze een bocht in James Bond stijl neemt. De Black versie is aan de binnenzijde van boven tot onder met -hou u vast- zwart leer bekleedt. Lees meer »

Toyota GRMN iQ Racing Concept op Tokyo Auto Salon

Toyota iQ GRMN Tokyo Auto Salon 2011 Concept

De Toyota iQ GRMN uitverkocht in één week in 2009. Een van de reden waarom deze speciale uitvoering toch nog even kwam kijken op de Tokyo Auto Salon. Lees meer »

Weer een mat zwarte iQ maar dan in Brussel

Mat zwarte iQ beurs in Brussel 2011

autoblog.nl: Aangezien het aan echte primeurs een beetje ontbreekt op de beursvloer van Brussel, moet je je als fabrikant op een andere manier in de kijker spelen. Zo stalt Toyota er een matzwart exemplaar van hun guitige driedeurs, de iQ, uit. Niet zo extravert als de iQ Disco, maar toch leuk. Lees meer »

Autozine duurzame relatie

Autozine test Toyota iq 2011

Twee jaar geleden bracht Toyota een revolutionair autootje op de markt. De Toyota iQ was de eerste luxeauto op miniatuurformaat. Autozine viel als een blok voor dit vernieuwende, milieuvriendelijke en eigenzinnige concept. Inmiddels doet de Toyota iQ ruim een jaar dienst als redactieauto. Hoe slim is de Toyota iQ in de prakijk? En is de aantrekkingskracht nog even groot als bij de eerste kennismaking?

Lees meer »