Een roze iQ! Wat? Ja een roze iQ!

Toyota iQ pink

Veel kleuren al voorbij zien komen, chroom, mat zwart, goud en vele andere creaties maar deze! Nee deze had ik nog niet gezien. Om wat meer details vrij te geven, het zijn Yaris T-sport velgen en de auto is van een Duitse Toyota / iQ fan!

Lees meer »

Commercial Cygnet

Versnellingsproblemen Toyota niet te wijten aan elektronica!

WASHINGTON – Na een onderzoek van tien maanden in de Verenigde Staten is de Japanse autobouwer Toyota vrijgesproken van alle twijfels over de betrouwbaarheid van de elektronica in zijn wagens.

Dat meldt de Amerikaanse overheid naar aanleiding van onderzoek door de Nasa. Dat de auto’s vanzelf kunnen accelereren door een elektronisch defect is volgens de onderzoekers uitgesloten. In de meeste gevallen zou er zelfs sprake zijn van een bestuurdersfout. De resultaten zijn gelijk aan die van een onderzoek door de NHTSA. In die gevallen waarbij er daadwerkelijk sprake was van een ‘onbedoelde acceleratie’, kwam dat door vloermatten waarachter het gaspedaal kon blijven steken, of door een mechanisch probleem. Voor deze problemen zijn in de Verenigde Staten 8 miljoen voertuigen teruggehaald door de fabrikant.

Lees meer »

WTF een Toyota iQ store in Berlijn?

Toyota heeft 4 ontwerpers de kans gegeven zich helemaal uit te leven op verschillende Toyota iQs… en dat kan je vanaf 24 februari allemaal komen bekijken in de Toyota iQ store. Lees meer »

De elektrische Toyota iQ is klaar

Toyota iQ EV elektrisch 2012

Dat de Toyota iQ zich bij uitstek leent voor elektrische aandrijving, heeft Toyota al eerder laten zien. Op de Autosalon van Genève staat de definitieve iQ EV. Volgens de officiële lezing is het nog een prototype, maar in de loop van 2011 wordt de auto al voor testen in Europa ingezet. Volgend jaar wordt de auto via een leaseprogramma op de weg gebracht. Lees meer »

GRMN 2011 racing filmpje 2

GRMN iQ Racing filmpje beurs

httpv://www.youtube.com/watch?v=OQGxSbU3SSE

Heel strak gedaan vooral de achterkant mogen ze wel standaard maken onder de iQ.

Het eerste filmpje van de Cygnet