Toyota iQ EV uitvoering ”update foto’s”

Toyota-iQ-EV-Engine

De EV uitvoering van de iQ komt er op korte termijn aan. Hopelijk mogen we er veel gaan zien in onze drukke steden. De foto’s waren al een keer voorbij gekomen toch hadden we ze nog niet allemaal. Nu wel 😉 Lees meer »

Toyotaiq.nl in een nieuw jasje

Toyotaiq.nl nieuw jasje

Zoals een aantal van jullie al gezien heeft is toyotaiq.nl in een nieuw jasje gestoken. De reden hiervoor is dat onze man van de admin nu zowel toyotaiq.nl en toyotablog.nl met gelijke instellingen kan beheren. Tevens moet de nieuwe instelling er voor zorgen dat de site nog sneller te laden is! Helemaal klaar is het nog niet! De header en menu indeling moet nog afgemaakt worden daarnaast nog een paar mooie afbeeldingen toevoegen en klaar!

Castrol iQ uitvoering

Toyota iQ Castrol 2011

Eén van de vele leuke foto’s op Facebook iQ. Gisteren ben ik even bij de dealer langs geweest en op korte termijn krijgen ze daar een Toyota iQ  in de orange uitvoering. Een mooie fotoshoot op zijn plaats natuurlijk..

SuperVET: Aston Martin ‘Cygnet & Colette’

Aston_Martin_Cygnet_Colette

Via autoblog.nl > Een IQ nog duurder maken? Ja hoor, geen probleem voor Aston Martin en het Franse modehuis Colette. Daarom presenteren zij vol trots -en met €urotekens in de ogen- deze superhippe uitvoering van de omgebouwde Toyota iQ. Lees meer »

Vrolijk gekleurde IQ bij Toyota dealer

Toyota iQ bij Toyota dealer in Maarssen tijdens ladies night

Afgelopen donderdag werd ik uitgenodigd om bij mijn Toyota dealer een ladies night te komen volgen… Een aanrader voor alle vrouwen! Bij aankomst stond er een leuke iq te wachten. Helaas geen budget om mijn schattige iq te versieren met dit moois. De foto’s vond ik op de site.

Lees meer »