Exemplaren van de Toyota IQ Chinese stijl

Toyota iq china

Een auto die succesvol is in Europa of de VS kan heel zeker van zijn dat op enig moment (en met enkele kleine bewerken van natuurlijk), succesvol zal zijn in China. De Chinese draak heeft nooit slaapt en het is bijna de regel dat een succesvolle auto als de Chinezen en vaak gekopieerd.

Je hebt misschien gehoord over de BMW X5 of gekopieerde de Fiat Panda. Terwijl autofabrikanten zijn zo hardnekkig verdedigt, maar had een glimp van de Chinese auto’s zal u niet verlaten niemand in twijfel. Sommige zijn gewoon kopieën. En het overheidsbeleid in feite kopieën van dergelijke documenten.

Dit keer is ontsnapt interessant nieuws – Toyota IQ (in Noord-Amerika, verkocht als een Scion IQ). Dit op vele manieren revolutionaire kleine auto verscheen op de Noorse website Finn.no in de vorm van Chinese kopie van een relatief lage prijs ($ 18,500). Van de oorspronkelijke, echter, verschilden door een groot ding. De auto is, omdat de zonne-energie.

De fabrikant is Weifang Guangsheng New Energy Co., Een Chinese bedrijf dat zich bezighoudt met alles wat met alternatieve energiebronnen en op hun site wordt gepresenteerd als een technisch geavanceerde bedrijf met uitstekende technische achtergrond en zelfs samen met vele universiteiten in heel China. Echter, wat al deze ingenieurs kwamen met een schijf van deze kleine “wonder”?

Onder de motorkap is een miniatuur, een 4kW elektrische energie alleen 5 PK, die wordt aangedreven door energie uit de accu’s. Het wordt verkregen uit zonnepanelen op het dak geplaatst rover en geeft hem het bereik van de 120-150 km. Het gewicht van de hele auto is ongeveer 350 kg.

Als je dit ekovozítko enthousiast, dus ik moet je teleurstellen. Haar omzet in Europa worden beschouwd als. Dus als je wilt rijden en een bezoek aan China en hopen dat er een zonnige dag, dat heb je zo veel mogelijk worden.

Bron en tekst Carfunblog.com door Venturi on August 5, 2011 at 1:18 uur

 

Reacties

  1. Mooi alternatief voor die huilerds die de IQ veel te duur vinden?

Laat wat van je horen

*