Kroymans heeft de Cygnet ( Toyota iQ)

Toyota iQ Cygnet Kroymans Hilversum

Aston Martin Kroymans heeft nu ook de Cygnet in het assortiment staan. Tuurlijk de pers plaatjes hadden wij al gezien maar is er al een Cygnet op de Nederlandse wegen gespot? Wie oh wie ziet de eerste?

 

Cygnet by Aston Martin

De Aston Martin Cygnet Concept is een gedurfde stap op weg naar een nieuwe vorm van vervoer; de luxe woon-werk auto of de even compacte als stijlvolle auto waarmee je in het centrum van de stad boodschappen doet of een hapje gaat eten.

De Cygnet Concept is het resultaat van een unieke en intelligente samenwerking tussen Aston Martin en Toyota, allebei bedrijven die op hun terrein toonaangevend zijn. Op basis van de intelligente Toyota IQ ontwikkelden technici van beide bedrijven een unieke compacte auto die dynamiek en ultra compacte afmetingen combineert met superieure luxe en meer dan voortreffelijke rijkwaliteiten. Een niche-auto, zeker, maar zeer waarschijnlijk ook een trendsetter. Het is immers qua rijplezier en afwerking een echte Aston Martin. Innovatief, prettig vlot, zeer wendbaar, veilig, luxueus maar daarbij bovendien ongelooflijk zuinig en met een minimale emissie.

De Cygnet Concept is op elk aspect aangepast aan en afgestemd op de smaak en eisen van Aston Martin rijders. Hij heeft een karakteristiek eigen uiterlijk en een zeldzaam fraai handgemaakt interieur. De rijke mix van met de hand gestikt leder, alcantara en aluminium wordt gedeeld met de andere Aston Martin modellen. De 1.3 liter motor en automatische transmissie bezorgen hem vlotte prestaties; de rijkwaliteiten zijn prettig dynamisch.

Net als de overige Aston Martin modellen wordt ook de Cygnet straks gebouwd naar de smaak en wensen van elke klant. Die klanten zullen bestaande Aston Martin-rijders zijn die de Cygnet ‘voor erbij’ willen hebben of er lekker hun woon-werkverkeer mee gaan doen. Maar ook niet klanten kunnen hem straks bestellen en gaan genieten van Aston Martin luxe en exclusiviteit in een heel bijzondere verpakking en maatvoering.

Duidelijk is al dat de Cygnet eigenlijk precies zo sportief, elegant of opvallend gebouwd kan worden als u ‘m wenst. Binnenkort kunnen wij u van meer informatie over de mogelijkheden, prijzen en levertijden voorzien!

Bron: www.kroymans.nl www.astonmartin.nl

Laat wat van je horen

*