SuperVET: Aston Martin ‘Cygnet & Colette’

Aston_Martin_Cygnet_Colette

Via autoblog.nl > Een IQ nog duurder maken? Ja hoor, geen probleem voor Aston Martin en het Franse modehuis Colette. Daarom presenteren zij vol trots -en met €urotekens in de ogen- deze superhippe uitvoering van de omgebouwde Toyota iQ.

Om maar meteen maar met de prijs in huis te vallen: hiervoor vraagt AM €48,995, en dat is zonder BPM die we er hier in Nederland nog eens overheen krijgen. En wat krijg je voor deze 50 mille? In ieder geval een tamelijk exclusieve stadsjapanner in de kleur Lightning Silver en spiegelkappen, grille-omlijsting, een deel van de velgen en stickers op de motorkap in het blauw.

Inclusief premium high-end exclusieve kussentjes

Het interieur moet het hebben van een chocolade-thema: poenerig bruin leer afgewerkt met blauwe stiksel (blauw is de huiskleur van Colette, aldus de mode-expert van Autoblog, u mag zelf raden wie), RVS handvatten, Alcantara op de zonnekleppen en op diverse plekken de inscriptie ‘Cygnet & Colette’.

Mocht u graag teveel betalen voor te weinig auto; weesch snel! Aston Martin zal namelijk niet meer dan 14 exemplaren van deze modepopjes-Cygnet in elkaar frutselen. Of zorg gewoon dat vrouwlief dit bericht niet onder ogen krijgt, scheelt je toch weer even een halve ton.

Bron tekst en foto’s : autoblog.nl

Reacties

  1. Neen, niet superVET. Er stond ‘superduur’. ‘Duur’, in de zin van ‘godsgruwelijk teveel betalen voor een Toyota iQ’.

  2. Maar hij is wel VET! Als ik het geld had ruil ik hem graag in…
    Ze hoeven eigenlijk alleen de neus over te hangen

Laat wat van je horen

*