TheHut.com schaft Toyota iQs aan!

iq-company-car voor thehut.com

TheHut.com is eigenlijk hetzelfde als bol.com maar dan in de UK. Ze nemen er niet een paar maar gelijk 10 tallen! Online retailer, TheHut.com is een van de eerste Britse organisaties die de nieuwe Toyota iQ aannemen als auto van de zaak. Een milieu vriendelijke auto die ook nog eens heel erg trendy is.

Dit is voor de 15 medewerkers erg leuk om in te mogen rijden . “TheHut.com is een snel groeiende organisatie en is altijd op zoek naar manieren om succes te belonen”, aldus Dominic Starkey, het bedrijf het hoofd van E-Commerce. “De nieuwe auto is een van de manieren waarop star performers binnen het bedrijf kan profiteren van onze groei en worden terugbetaald voor hun steun en inzet.” De IQ’s worden geleverd in wit, teken-geschreven met de website van de onderneming aan te pakken.“We kozen de iQ omdat hij leider in zijn klasse is, vooruitstrevend en voorzien van de nieuwste snufjes.

“De medewerkers houden allemaal van de auto’s,” vervolgt Starkey. “De spec indrukwekkend is, en hoewel het ziet eruit als een kleine auto van buiten, eenmaal binnen voelt en rijdt als een veel grotere auto, die getuigt van zijn comfort en design.”De Toyota iQ wordt aangedreven door een 1.0 VVT-i 68bhp benzinemotor, die het brandstofverbruik van 65.7mpg en de uitstoot van slechts 99g/km biedt.De auto is een voorbeeld van de nieuwe Toyota Optimal Drive concept van de aandrijflijn techniek en design, die meer macht betere economie en lagere emissies met zich meebrengt.

We kunnen dit bedrijf vergelijken met bol.com. Weet iemand een bedrijf die ook zo’n aantal heeft rondrijden? Mail het ons even, altijd leuk om mede te delen.

(bron: www.toyotaiqcentral.com)

Reacties

  1. Heb hier wel eens wat besteld, het lijkt inderdaad heel veel op bol.com

  2. Trouwens niet teveel vertalen met google he iQrijder! 😛 hihi.
    Nee maakt niet bedrijven die iQs rijden mogen best wat meer onder de aandacht komen te staan hier op de site. Hoe fraai is het als je er een ziet rijden met mooie stickers erop. De hema in haarlem heeft er ook een.