Toyota heeft service blog online!

Toyota Service Blog

Eerder deze week heeft Toyota officieel bevestigd dat er een goede oplossing is gevonden voor het probleem dat onder zeer bijzondere omstandigheden kan ontstaan met het gaspedaal van enkele Toyota-modellen. Juist voor de vele vragen en broodje aap verhalen heeft Toyota Nederland een officieel forum online gezet waar dagelijks vragen worden beantwoord en alles updates worden geupdate. Op dit moment werken wij hard om de eigenaren van een Toyota die binnen de terugroepactie valt zo snel mogelijk te informeren via een persoonlijke brief. Ook zullen wij voor deze mensen een afspraak plannen met hun Toyota-dealer. Om iedereen te kunnen informeren, moeten wij weten wij de eigenaren zijn. Hiervoor werken wij samen met het RDW (Rijksdienst voor Wegverkeer). Op basis van aanlevering van de zogenaamde VIN-nummers, zal het RDW de koppeling maken met de adresgegevens van de eigenaren. Zodra wij weten wanneer alle gegevens bekend zijn, dan zullen wij hier zo spoedig mogelijk melding van maken op dit blog.

Het blog is voor Toyota een nieuwe manier om te luisteren naar klanten en extra informatie te geven. Ook over waar wij als bedrijf mee bezig zijn. Natuurlijk is het wel even wennen voor ons, maar wij merken dat veel klanten het waarderen, aldus Raymond en Stef  van het Toyota Informatie Center. Alle lezers bedankt! Reacties zijn natuurlijk welkom.

Aldus de woordvoerders van Toyota Nederland.

Kijk voor vragen en antwoorden op: http://blog.toyota.nl/

Reacties

  1. volgens mij is er niet veel aan de hand, voor de iq zijn er op het iq forum nog geen mensen bekend die er mee rond rijden. waarschijnlijk nemen ze het zekere voor het onzekere en willen ze alles controleren en het probleem voorgoed de wereld uithelpen.

    Het is dit zo dat het onderdeel van verschillende fabrikanten afkomt en juist de fabrikant in het oh zo fijne amerika heeft het voor elkaar gekregen om in extreme gevallen een defect te laten optreden.

    mijn mening is dat Toyota gewoon weer zijn auto en onderdelen in japan moet laten maken daar waar ze nog weten een probleemloze auto te maken. tuurlijk weet ik dat dit onmogelijk is ivm de geografische spreiding en wetten.. maar toch! Ben blij dat mij iq niets heeft!

  2. Loves IQ

Laat wat van je horen

*