Toyota showt 3 getunede iQ’s en een cabrio

Scion_iQ_Pit_Boss_Cartel Cabrio 2012 Toyota iQ

Via autoblog.nl > Voor de show, die op 1 november in Las Vegas los gaat, zijn een drietal iQ’s onder handen genomen door respectievelijk Michael Chang (niet de tennisser), Jon Sibal en Tatsu, die er er een iQ-RS, iQ RX en iQ-MR van gemaakt hebben. Hierbij is lustig gestrooid met carbon body kits, racekuipjes en racewielen. Ik zou alles kunnen uitdiepen, maar kijk zelf maar in de gallery. Bij elk model staat ook een spec sheet afgebeeld.

De vierde iQ die zich bij de club voegt is wellicht het meest radicale concept, de Pit Boss Cartel iQ. De dakloze Japanner is bedoeld als ‘racing pits support vehicle’, vandaar de bandjes die er zo prominent uit steken. Daarnaast is het blauwe bakje uitgevoerd met allerhande goodies, hij kan bestuurd worden door een iPad en dient als een mobiel WiFi hotspot en laadstation.

Aangezien het VS-uitvoeringen betreft zit er geen Toyota-badge op, maar heten ze Scion (het ‘hippe’ jongerenmerk van Toyota in de VS). Plaatjes kijken van deze show cars kan hier onder:

Bron autoblog.nl

Laat wat van je horen

*