Meer foto's van de Aston Martin Cygnet iQ

aston-martin-cygnet-toyota iq leder

Aston Martin heeft een paar plaatjes vrijgegeven van de Toyota iQ Cygnet conceptcar, en het ziet er guitig uit. Hierbij dan ook wat meer detail foto’s over deze blitze kar!

Ook als Aston Martin-eigenaar wil je wel eens makkelijk kunnen parkeren in de stad, zonder dat mensen hun sleutels langs je deur halen en duiven het dak van je Volante onderschijten. Enter the Cygnet, waarin je zo te zien helemaal niet hoeft te lijden. Je wordt verwend met leer tot aan de gordelklikkertjes, gavinasie en een ingebouwde iPhone-houder. Bovendien heeft je passagier een soort buideltasje voor zich om haar kauwgompjes in te doen. En dan te bedenken dat je op de achterbank ook nog 1,25 kind kunt meenemen.

We verwachten de Cygnet in 2010 op autoshows tegen te gaan komen, waarna productie waarschijnlijk niet al te lang meer op zich zal laten wachten. Veel zal hij niet gemaakt worden, want veel grote Astons worden er ook niet gemaakt. En hij is exclusief bedoeld als extraatje voor Aston-eigenaren. www.autoblog.nl

Bron: www.astonmartin.com

Reacties

  1. Wederom: Wat een gave auto, hoe AM de iQ heeft kunnen omtoveren tot een echte luxe wagen!! Prachtig