Voor 1 jaar een iQ krijgen…!

Allaert_5_jaar_(19)_JPG_h513_JPG_767

ZULTE – Renaat De Wever, uit de Kruishoutemstraat in Machelen, zal het komende jaar niet om vervoer verlegen zitten. Zondagavond kreeg hij immers een Toyota IQ ter beschikking voor één jaar lang. Een en ander gebeurde ter gelegenheid van het grote verjaardagsfeest van drankencentrale Allaert in Machelen.

Drankencentrale Allaert vierde afgelopen weekend zijn vijfjarig bestaan met een opendeurdag en een verjaardagsreceptie. Bij die gelegenheid werd er een tombola georganiseerd, die uitsluitend voorbehouden was voor de inwoners van Machelen. Zondagavond even na zessen kwam Renaat De Wever als gelukkige winnaar uit de urne. Hij mag een jaar lang rondrijden met een Toyota IQ, die wordt ter beschikking gesteld door Garage De Prins.

Er waren nog meer gelukkigen. Jurgen Borra uit de Brandstraat kreeg de tweede prijs. Hij mag één jaar lang elke maand zes flessen cava gaan afhalen bij Olivier Allaert. De derde prijs was voor Beatrice De Coninck uit de Leihoekstraat. Zij krijgt één jaar lang elke maand een bak Augustijn gratis.

Eigenlijk waren er alleen maar gelukkigen. De receptie groeide uit tot een spontaan volksfeest onder Machelaars, dat duurde tot in de late uurtjes van de zondagavond.

Bron: het nieuwsblad.be

Laat wat van je horen

*