Over ons

Wat is Toyotaiq.nl?
Toyotaiq.nl is het enige echte iQ weblog van Nederland met al het nieuws over de Toyota iQ zowel uit ons land als daarbuiten. Alles wat met de iQ te maken heeft is te vinden op deze site; dagelijks nieuws, reviews, ervaringen van eigenaren, foto’s of video’s en het iQ forum! Iedereen kan op deze informatie reageren zonder daarbij te hoeven in te loggen. Snel en makkelijk iQ!

Toyotaiq.nl is ontstaan door liefhebbers en eigenaren van de Toyota iQ. Dagelijks wordt het world wide web afgezocht om informatie te vinden over de iQ. Daarnaast krijgen we ook nog eens veel tips en informatie van bezoekers, dealers, en andere iQ liefhebbers.

Het iQ team bestaat uit steeds meer leden namelijk; Maarten, Rob, Sanne, en Stefan. Wel bekend onder de namen Toyoda, iQrijder, Sanne :P, en admin.

Zit jij ook vaak te speuren naar nieuwsberichten over de iQ op forums en andere blogs? Ken jij leuke weetje van eigenaren die iets leuks hebben gedaan met de iQ, stuur even een mailtje naar toyotaiq.nl@hotmail.com en misschien bericht jij morgen ook wel op www.toyotaiq.nl

Veel plezier met het bekijken van onze site!

Het Toyotaiq.nl team