Personalisatie: Toyota iQ for Sports & iQ Collection

9910123844121_IQ_for_Spo

Met twee speciale iQ’s wil Toyota haar kleinste telg tijdens de IAA extra in de spotlight zetten. Het merk laat met de iQ for Sports en iQ Collection zien welke mogelijkheden de compacte stadsauto biedt. Het Japanse merk wil met de twee show cars bewijzen dat het mogelijk is milieuvriendelijk autorijden te combineren met individuele uitstraling. Met de iQ Collection legt Toyota de nadruk op het interieur.

Accenten in dezelfde parelmoerkleur als de carrosserie en lederen bekleding met een witte bies maken de iQ Collection uniek.

iQ for Sports
Bij de iQ for Sports werd ook de buitenkant flink aangepast. Zo is het studiemodel voorzien van een op maat gemaakte bodykit, LED-dagrijverlichting en een dakspoiler. Het sportieve karakter van de show car wordt extra benadrukt door de in het midden geplaatste, trapezoïde uitlaateinde en de grote 18 inch lichtmetalen wielen. Meer wijzigingen vinden we in het interieur. Hier zien we verlichte portiergrepen, een draaibare lampje op het dashboard en een met nikkel en geborsteld aluminium afgewerkte deurpanelen. De felgroene en grijze bekleding en een 10-inch LCD-kleurenscherm met functies voor DVD-weergave en een MP3-bibliotheek completeren het geheel.

Reacties

  1. Het glazen dak zou een mooie oplossing zijn voor de wens van Sander :)

  2. zou een IQ willen aanschaffen. helaas heeft de IQ maar 1 kleur interieur, en wel ’n hele vieze!
    wie heeft/weet daar een serieuze oplossing voor?

Laat wat van je horen

*