Toyota iQ Black Edition

9edfb0be83c18f7ca15ebbef667a843c

Toyota heeft van de iQ de gelimiteerde ‘Black Edition’-versie op de markt gebracht. Die is altijd voorzien van een zwarte exterieurkleur en aluminium accenten op de carrosserie. De Toyota iQ Black Edition is voorzien van de 68 pk sterke 1,0-liter motor. Tot de hoogtepunten van de standaarduitrusting behoren een met leder bekleed stuurwiel met audiobediening en

een radio/cd-/MP3-speler met zes speakers en een aansluiting voor de i-Pod. De Black Edition is altijd uitgevoerd in ‘Night Sky Black’. Aan de onderzijde van de portieren zijn verchroomde strips. Ook beschikt deze uitvoering over aluminium dorpellijsten, een achterbumperspoiler met een driehoekig uitlaatsierstuk en lichtmetalen wielen. De iQ stoot slechts 99 gram CO2 per kilometer uit. Hij is daardoor voorzien van een A-label, en BPM-vrijstelling. Ook is er 75 procent korting op de wegenbelasting. De Black Edition is te koop voor 13.750 euro. (Bron: www.autoweek.nl tekst: Nic de Boer)

Reacties

  1. Denk dat ze de voorraad zwart op willen maken? Zie voor een groot deel alleen de paarse en witte rijden

  2. vandaag de black editon gezien bij ekris in maarssen. Ziet er stoer uit zeker met spoiler en sierstrippen

  3. Jan Hooi zegt:

    Overgrote deel van de genoemde dingen is standaard……beetje poeha verhaaltje.

  4. @Jan,

    Ja eerste deel is natuurlijk standaard maar volgens mij komt het bericht rechtstreeks van autoweek.
    Met die uitlaat, spoilers, boven onder, dorpels en sierstrippen is het zeker wel een aanvullen. Had hem afgelopen week bekeken maar het is zeker een leuke optie!

Laat wat van je horen

*