Toyota iQ hybrid concept?

Toyota hybrid concept 2010 Toyota iQ www.toyotaiq.nl

Toyota is niet van plan z’n positie als marktleider op hybridegebied op te geven. Dat blijkt wel uit de onthulling van een hybride concept-car op de North American International Auto Show (NAIAS) in Detroit.

Toyota heeft twee teaserfoto’s van de compacte concept-car vrijgegeven. Zoals gebruikelijk bij Toyota teasers ontbreekt concrete informatie over het model. Zo op het eerste gezicht lijkt het om een compacte auto te gaan, die ongeveer het formaat van een Yaris heeft.
De onthulling van de hybride Toyota vindt plaats op de persdag van de NAIAS. Dat betekent dat we ‘m op 11 januari in het echt kunnen zien. Dan kunnen we ook zien in hoeverre de concept-car techniek herbergt die we ook in de productieauto’s zullen zien. bron: www.autoweek.nl

Dit concept lijkt veel op de al eerder getoonde hybride versie van de iQ. Ik zeg dat het deze versie gaat worden aangezien de iQ er rijp voor is. Als je kijkt naar de plek van de lichten, logo en de positie van het wiel zou het zeker kunnen kloppen. Helemaal als je het concept model van de FT-EV gaat vergelijken. (zie foto’s)  Ben benieuwd! Iemand betere foto’s?

Reacties

  1. Blijft een gok natuurlijk. Wel klopt het dat de iq rijp is voor een hybride of zelfs elektrisch. Wie weet.

Laat wat van je horen

*