Modellista White Falcon Tokyo Motorshow

Modellista white falcon ww.toyotaiq.nl 1

De Tokyo Motorshow heeft ook een de White Falcon van Modellista staan. Heel erg mooi gedaan, vooral de uitlaat die netjes en strak aan de achterkant is weg gewerkt. Daarnaast de grote velgen die eruit springen en de IS-F look lucht gaten.

 

 

 

Lees meer »

Modellista laat iQ zien op Tokyo Motorshow

toyota_iq_modellista_6

Modellista heeft twee edities van iQ: de MAXI en MIXTURE. De eerste omvat voorspoiler en side skirts, de tweede bestaat uit decoratieve strips op de achter-en zijdeuren, achteruitkijkspiegels en ramen. Dit alles kan worden geschilderd in drie kleuren: zilver, geel en zwart.

Lees meer »

Rijtest: Toyota iQ 1.0 VVT-i autofans.be

Toyota-iQ-1

Er zijn natuurlijk veel manieren om auto’s groener te maken. Eén daarvan is door auto’s lichter te maken. De makkelijkste remedie om gewicht te  besparen is door de auto gewoon kleiner te maken, want moet een auto nu echt minstens 4 meter lang zijn? Toyota geeft het antwoord met de iQ. Lees meer »

Limited edition GAZOO Racing Toyota iQ

Gazoo Racing toyota iq www.toyotaiq.nl

Gazoo Toyota iQ heeft aangekondigd een nieuwe limited edition versie van de Toyota iQ getuned door GAZOO Racing op de markt te brengen. Het zal worden gelanceerd in november 2009 en alleen verkocht worden via haar Japanse Netz dealer kanalen. De GAZOO Toyota iQ zal worden voorzien van een aangepaste ophanging met verlaagde rijhoogte, en 16 inch wielen met laag profiel banden. Kalli painting is gespat rond de auto. De bodykit zal worden geleverd door Modellista.

Lees meer »

IAA Frankfurt, nog meer Toyota

httpv://www.youtube.com/watch?v=FDC6rbIo_Wg&feature=related

CarNewsTVChannel heeft een mooi kort filmpje gemaakt over de nieuwtjes van Toyota op de IAA in Frankfurt. Ook laten ze even de FT-EV zien en de welbesproken nieuwe gele IQ. Lees meer »

IAA Frankfurt 2009 Toyota iQ

httpv://www.youtube.com/watch?v=2TDKATpZSwQ&feature=related

Een mooie opnamen van het concept model iQ. Vooral de led lichten aan de voorkant zijn mooi verwerkt in de body. Lees meer »

DRIVR.be test diesels..Toyota iQ vs. Aygo

Toyota iQ Diesel Vs Aygo Diesel

”Origineel verschenen op www.drivr.be – Auteur: Ruth Sas”
Olieprijzen die sterker stijgen dan de kwikthermometer in mijn achtertuin, verkeer dat vaster zit dan de darmen van een geconstipeerde zestiger en parkeerplaatsen die schaarser zijn dan ambtenaren met overuren… Het heeft er allemaal toe geleid dat er op de ontwerptafels van de autofabrikanten steeds meer kleine stadswagentjes ontspruiten. En daar doet ook Toyota lustig aan mee – met de kleine Aygo en de nog kleinere iQ. Een kwestie van keuze: gewoon van A naar B of dezelfde afstand met een gezonde portie schwung? Lees meer »

Vlanauto.nl test Toyota iQ. ”Proefrit met een dwergje”

toyota_iq_0820092

Al meer dan tien jaar is Smart alleenheerser in het segment van de miniwagens. Sinds enkele maanden heeft hij af te rekenen met het dwergje van Toyota, de dertig centimeter langere en met twee extra zitplaatsen uitgeruste iQ.

Lees meer »

Toyota iQ als politiewagen

Toyota iq Politiewagen

Politieauto’s krijgen in de toekomst een computer en camerasystemen mee. Alle mogelijke informatie wordt via hightech draadloze communicatie razendsnel uit een centrale landelijke informatiebank opgehaald. En op een centraal beeldscherm midden voor het dashboard kan de surveillant zien waar de auto’s van collega’s op dat moment precies zijn. Via een 360 graden draaibare ‘camerakoepel’ op het dak en een paar extra camera’s in het interieur worden gebeurtenissen digitaal op een computerschijf opgeslagen. Lees meer »

”Kleine slimmerik” Toyota iQ rijtesten.nl

toyota_iq_20

Toen Toyota onlangs met de iQ op de proppen kwam, waren wij niet alleen verrast, maar ook verbaast. De Japanners hebben met de Aygo een zeer goede positie in de compacte klasse, waarom moeten ze daar nou een extra model lanceren? Maar de iQ is anders. Kleiner, duurder en luxer dan de Aygo.

 

De naam doet ons vermoeden dat we met een slim wagentje te maken hebben. Verdient Toyota’s allerkleinste dit predicaat?

Lees meer »