Aston Martin Cygnet in black & white

Aston_Martin_Cygnet_WB_1

Autoblog.nl: De verbouwde Toyota iQ wordt naar keus voorzien van Snow White of Magic Black lak. Daarnaast is het interieur bij de White bekleed met wit leer op stoelen en dashboard. De stoelen zijn in het midden ook nog van alcantara voorzien zodat vrouwlief niet uit haar stoel glijdt wanneer ze een bocht in James Bond stijl neemt. De Black versie is aan de binnenzijde van boven tot onder met -hou u vast- zwart leer bekleedt.

Als kers op de slagroom krijg je bij aankoop van één van de special editions een vijfdelige Bill Amberg tassenset cadeau. De set bestaat uit een tas voor in het handschoenenkastje, een tas voor in het portiervak, een sporttas, een kledingzak en een boodschappentas. Aston Martin weet hoe je een dame moet te paaien!

Motorisch is zijn de special editions ook gelijk aan de iQ. Dat betekent dat de AM een 1,3 liter grote viercilinder met 99pk heeft. Met de standaard zesbak sprint de Cygnet in 11,6 seconden naar de honderd. Als je voor de CVT transmissie kiest dan ben je 0,4 seconden korter onderweg voordat de 100 kilometer wordt bereikt. De Cygnet Black en White zijn ook voor niet Aston Martin rijders te koop voor een bedrag van ongeveer € 37.000,- plus wat BPM

Bron: autoblog.nl

Laat wat van je horen

*