Toyota iQ opgefrist

Nieuwe Toyota iQ 2011 looks

AMSTERDAM –  De twee jaar terug op de Autosalon van Parijs gepresenteerde iQ krijgt voor het nieuwe modeljaar een licht aangepast dashboard. Met name de kwaliteitsbeleving is naar een hoger plan getild.

Toyota verfijnt het interieur van de iQ door onder andere nieuwe kleuren aan het pallet toe te voegen. Het dashboard kent nu de in de combinatie van zwart met lichtgrijs-tint. Daarnaast geeft de fabrikant het dashboard en de portierpanelen zachtere materialen. Het ‘manta’-design van de middenconsole kleurt voortaan zwart met een rode bies, zoals de Japanners ook op de armleuning op de portieren toepassen.

In de Comfort, Aspiration en Dynamic -er is nog een basisniveau Access, is het lederen stuurwiel voorzien van rode stiksels en zilverkleurige ringen rond de bedieningsknoppen van de airconditioning. Ook biedt Toyota voor deze versies nu optionele halflederen bekleding in twee kleurstellingen aan, waarbij zwart leder wordt gecombineerd met lichtgrijze òf rode stof.

Voor de buitenzijde introduceert de autobouwer drie extra metallic lakken, te weten Ash Grey, Mystic Blue en Island Blue.

Bron: telegraaf.nl autovisie.nl

Reacties

  1. Ziet er netjes uit, alleen jammer van de kleine plaatjes. Opzich wel strak. Hoeveelste aanpassing is dit inmiddels al? 😛

  2. de 2e toch?

Laat wat van je horen

*